Wie zijn wij

Het Steunlescollectief bestaat al sinds 1994, en boekt al jaren goede resultaten met het geven van bijles. De afgelopen 24 jaren zijn veel leerlingen met succes begeleid op weg naar hun eindexamen.

Het collectief bestaat (in volgorde van hoe lang zij bij het Steunlescollectief betrokken zijn) uit: Alexander Hrisanidi, Mariet Sonneveld en David Smelik.

Alexander Hrisanidi (1968) is al sinds de oprichting bij het Steunlescollectief betrokken. Na zijn Gymnasium B diploma te hebben behaald op het Coornhert Lyceum, heeft hij in Leiden een rechten-studie afgemaakt. Al sinds zijn studententijd geeft hij bijles, en sinds de oprichting van het Steunles-collectief is dit vrijwel al zijn tijd gaan beslaan. De laatste jaren was hij docent wiskunde A/B-Havo en wiskunde C-VWO op het Luzaccollege. Binnen het Steunlescollectief doet hij veel aan organisatie, verder de begeleiding van de jongere leerlingen en contact met de ouders. Bij de steunlessen doet hij wiskunde A en wiskunde voor vmbo. Daarnaast geeft hij veel prive-les in wiskunde aan leerlingen in de regio.

Alexander is van maandag t/m donderdag van 15.15 tot 18.15 aanwezig. 

 

Mariet Sonneveld (1947) is afgestudeerd in de richting Technische Natuurkunde aan de TU Delft. Zij is bevoegd docent natuurkunde en wiskunde. Eigenlijk is zij gepensioneerd (en zorgt minstens een dag per week, op maandag, voor haar kleinkinderen), maar ze geeft nog graag steunlessen wiskunde A en B, en natuurkunde aan examenleerlingen bij het Steunlescollectief en op het Luzac-college. Bijles wiskunde op universitair en HBO-niveau geeft ze graag, hoe moeilijker hoe interessanter. Ook Mariet is van vrijwel het begin bij het Steunlescollectief actief.

Mariet is dinsdag t/m donderdag van 16.00 - 18.15 aanwezig

David Smelik (1980), kent de examenstof van scheikunde, natuurkunde en wiskunde door en door, en helpt menig leerling door schoolexamens. Hij heeft 6 jaar lang voor de klas gestaan als docent natuurkunde en scheikunde voor zowel de HAVO als het VWO. 

David is maandag t/m donderdag van 16.00 - 18.15 aanwezig

Voor sommige andere vakken (Latijn, Engels, Frans, Duits, Geschiedenis, Biologie, Economie) hebben we contact met deskundige docenten en kunnen we bemiddelen in bijles tijdens de steunlessen.

Als er veel leerlingen zijn is er assistentie van enkele studenten die wiskunde/natuurkunde/scheikunde bijles geven.

Bij vergelijking met andere studiebegeleiding-aanbieders blijkt dat wij een grote transparantie bieden wat betreft onze organisatie en tarieven-structuur. Wij hebben niets te verbergen, maar hebt u toch vragen? Mail ons, of bel (zie contact)

 

                        Alexander, David en Mariet

 

Scholen

Onze leerlingen komen van diverse scholen:
Kennemer Lyceum,
ECL,
Sancta Maria,
Stedelijk Gymnasium,
Mendelcollege,
Coornhert Lyceum,
Hageveld Atheneum,
Schoter Scholengemeenschap,
Montessori College Aerdenhout,
Nova college,
Vrije School,
Haarlemmermeerlyceum

enzovoort.

Onze leraren zijn daardoor bekend met diverse gebruikte lesmethoden.