Examentraining

Haarlem, 19 april 2018

In de meivakantie zijn wij voor steunlessen en huiswerk-begeleiding geopend op maandag-dinsdag-woensdag 7, 8, en 9 mei. Vanaf 15.15 uur is er iemand aanwezig, voor specifiek wiskunde/natuurkunde/scheikunde op examenniveau is begeleiding aanwezig vanaf 16.00 uur. Een goede gelegenheid om twee uurtjes te werken aan je examen-voorbereiding!! Maar uiteraard ook voor alle andere leerlingen die na de meivakantie goed voorbereid de laatste schoolmaand in willen gaan. Voor nieuwe leerlingen die in 6V of 5H zitten geldt nu niet meer dat de eerste les een gratis proefles is. De tarieven voor deze middagen zijn gewoon zoals onder het kopje 'tarieven' staat.

Contact: telefonisch, de tel.nummers vind je onder 'Contact',

of per email: info@steunles.nl (als via 'contact' op de website een email verstuurd wordt, komt die niet aan....) 

 

Vriendelijke groet, ook namens Alexander en David,

Mariet Sonneveld

Examentrainingen

Een examentraining omvat drie dagen, eerst twee hele dagen van 10-16 uur, en daarna vlak voor het examen een kortere laatste bijeenkomst. 

VWO Scheikunde: donderdag 10 mei en zaterdag 12 mei van 10-16 uur, en dinsdag 15 mei 18.30 - 21 uur. Het examen is op 17 mei.

VWO Natuurkunde: zaterdag 19 mei en zondag 20 mei van 10-16 uur, en maandag 21 mei van 10-13 uur. Het examen is op 24 mei.

Deze beide trainingen worden gegeven door David Smelik. 

VWO/Havo Wiskunde A: donderdag 10 mei en zaterdag 12 mei van 10-16 uur, een derde kortere bijeenkomst wordt in overleg vastgesteld. 

De wiskunde A-training wordt verzorgd door Alexander Hrisanidi. 

Kosten: €230 voor de hele training per vak. Dit is inclusief studiemateriaal en alle consumpties (lunch). Er wordt geen korting gegeven als iemand slechts een gedeeltelijke training wil volgen. 

Opgaven bij info@steunles.nl