Maart 2018

Haarlem, 23 maart

De laatste schoolexamens komen in zicht. Vanaf 27 april is er al mei-vakantie en meteen daarna, vanaf 14 mei, de eindexamens.

De meivakantie is niet voor alle scholen hetzelfde. Wij houden aan wat het Stedelijk Gymnasium aanhoudt, en dat wil zeggen:geen vakantie op 7, 8 en 9 mei. Dus wel een hele week vakantie van 27 april tot 6 mei, dan 3 dagen school, en dan weer twee vrije dagen op 10 en 11 mei (Hemelvaartsdag). 

Tegenwoordig worden wij dagelijks geassisteerd door Jur den Uyl, die scheikunde heeft gestudeerd en die - naast de begeleiding van de jongere leerlingen om 15.15 uur - bij David Smelik kan helpen als er veel scheikunde-leerlingen zijn. 

Er wordt nagedacht over examentraining VWO, vooral scheikunde, misschien ook natuurkunde. Dit zal dan zijn op twee hele dagen in de meivakantie, en dan later nog een halve dag voor puntjes op de i. Geef belangstelling voor examentraining door op info@steunles.nl, en ik hou je op de hoogte.

Prive-bijles: Als je het aanvraagt, kan Mariet op dinsdag-woensdag-donderdag meestal al om 15.15 uur komen, zodat je van 15.15 - 16.00 uur een prive-les krijgt in wiskunde of natuurkunde. Stuur een email naar naar info@steunles.nl. Alexander is er ook vaak al vanaf 15.15 uur.

Loop gerust binnen bij lokaal 4 om te kijken wat we doen, en breng je boeken mee, dan kunnen we meteen aan het werk. De eerste les is gratis. (Vergelijk onze tarieven trouwens eens met andere huiswerkbegeleidingen, wij zijn goedkoper!)

Contact: telefonisch, de tel.nummers vind je onder 'Contact',

of per email: info@steunles.nl 

 

Vriendelijke groet, ook namens Alexander en David,

Mariet Sonneveld